Ny intervju och jobbpass

I dag blev jag oväntat inringd på en arbetsintervju. Jag lyckades klämma in intervjun innan mitt jobbpass på ICA började och det gick väl hyfsat tror jag. Nu har jag varit på två intervjuer och ingen har frågat efter min svagaste sida ännu, så det är bra!

I dag gällde intervjun ett jobb på ett lager och de verkade vara i akut behov av ny personal som det kändes. Jag sökte jobbet på vinst och förlust eftersom jag tyckte det lät intressant. Egentligen krävs truckkort för jobbet men det stod i annonsen att för rätt person så kunde de ordna med en truckutbildning. Jag trodde inte det skulle bli några problem för dem att hitta truckförare så jag trodde mina chanser var små, men tydligen verkar jag ha tur för de funderar på att anställa mig!

Jag har ännu inte hört något om servitrisjobbet och jag vet inte riktigt när lagerföretaget hör av sig med besked heller. Så just nu är det lite pirrigt i väntan på svar. Tänk om jag inte får något av jobben? Vilken besvikelse..

Det värsta när man söker jobb är just besvikelsen när man inte får ett jobba som man verkligen hoppats på. Under anställningsintervjun får man ju en uppfattning av företaget och arbetsuppgifterna och får en känsla för om man vill jobba där eller inte. Om känslan känns bra och man får ett nej kan det ta lite på självförtroendet, så det gäller att inte ge upp.

Under jobbpasset på ICA flöt allting på som det skulle. Nu har jag ont i fötterna, det har jag alltid efter ett långt arbetspass. Fotbad och fotkräm brukar hjälpa lite grann så nu har jag fötterna i fotbadet medan jag bloggar.

Jag har sett att det finns någon typ av vibrationsplatta för att få igång cirkulationen i fötterna. Den tycker jag verkar intressant. Man kanske skulle gå och testa en sån någon dag när man är trött i fötterna och se om det hjälper någonting! Har någon av er läsare testat en sån?

Om man ska jobba ståendes hela dagar är bra skor A och O. Jag förstår inte hur till exempel flygvärdinnor står ut att jobba hela dagarna i högklackat, och uppe i luften dessutom! Mina fötter sväller till dubbla storleken efter en längre flygtur. Men de kanske har någon typ av stödstrumpor.

Jag skulle i alla fall aldrig klara ett arbetspass på ICA i högklackat och jag tycker flygvärdinnor borde få bekvämare skor att arbeta i!

I morgon ska jag jobba igen, och sen på kvällen ska jag hem till mamma och pappa på familjemiddag. De tyckte det var längesen vi sågs allihopa så de ville att vi syskon skulle komma över och grilla. Det ska bli mysigt!

Det är ju inte mycket kvar av sommaren nu så det gäller ju att passa på att grilla innan höstrusket börjar. Jag gillar att grilla tomater, paprikor, nötkött och halloumi! När jag var liten tyckte jag grillspett var det bästa som fanns. Nu är jag dock inte lika förtjust i spetten eftersom jag tycker det är krångligt och svårt att få av maten.

När jag blir stor, nej, jag är inte stor än! Så ska jag ha ett hus med en grillkåta så att man kan grilla bekvämt trots att det regnar eller blåser! Det är så mysigt att sitta ihopkurad i en grillkåta och känna sig varm trots att man vet att det är ruggigt och kallt där utanför.

Hittade ett klipp på youtube där de byggde en sån där grillstuga!

Fin va? Fast jag vet i sjutton om jag skulle klara att bygga en sån där? Det behövs nog minst fem personer till och minst fem personer med mer logiskt tänkande än jag har om det ska funka!

Vi hörs!