Nintendo Wii

Hej igen!

Nu när alla har fått Pokémon-feber har jag gått bakåt i tiden och dammat av mitt gamla Nintendo Wii. Jag vet inte hur det kom sig egentligen men jag blev sugen på att spela Links Crossbow Training som är ett av mina favoritspel!

I spelet gäller det att pricka olika typer av måltavlor eller fiender och samla så många poäng som möjligt på varje bana. Spelet är också uppdelat i nivåer och för att ta sig från nivå ett till nivå två måste man ha samlat ihop tillräckligt med poäng i de tre banorna på nivå ett.

Eftersom jag inte spelat på evigheter gick det förstås inget vidare alls till en början, men efter ett tag så började jag hitta rätta känslan igen och kunde samla ihop hyfsat med poäng. Nu är mitt mål att ta platinum-medalj på varje nivå. Det går sådär. Har bara lyckats på första nivån än så länge… Men skam den som ger sig!

Om du inte testat Links Crossbow Training tycker jag du ska göra det om du får möjlighet. Man kan tävla mot andra också och tävla om vem som får flest poäng på de olika banorna.

Den första banan i spelet är min favorit. Den heter Ordon Target Practice och jag brukar klara att ta pricka alla måltavlorna utan att missa en enda gång, vilket ger extra bonuspoäng. En annan bana jag gillar är the Gorons Target Game. Den är jag inte alls lika duktig på men jag tycker den är kul. Sen finns det ju såklart en del banor jag avskyr, till exempel en som liknar lerduveskytte. Jag får aldrig bra poäng på den banan! Helt omöjligt.

I videoklippet här kan ni se vad spelet jag pratar om handlar om!

Jag har inte spelat Wii så mycket eftersom jag blir ganska yr av det. Men Links fungerar bra liksom de där sportspelen man kan spela, typ tennis. Det var för att spela dessa som jag faktiskt skaffade Wii till en början. Jag och ett ex fick för oss att det skulle vara kul och testa och på den vägen blev det.

När jag var mindre hade jag inga som helst problem med dator- eller tvspel. Det har kommit på äldre dar vilket är trist. Jag tycker ju mycket om bilspel och skulle gärna spela en del sånt, men det fungerar inte. Blir alldeles för åksjuk!

Oj, nu har jag tjatat om Wii i hela inlägget. Vem vet, till nästa gång har jag kanske börjat med sportspelen också och fått tennisarm! Det är faktiskt kul att spela sportspelen, men då krävs att man har någon att tävla mot, annars är det inget kul alls!

Någon Pokémon-samlare har jag nog inte hunnit bli i alla fall. Det är ingenting för mig även om jag gillar själva idén som stimulerar till rörelse och motion!

Vi hörs! Ha det så bra!