Jag vill så mycket!

Ibland vill man så mycket och så blir man förvirrad och gör ingenting istället. Känner ni igen den känslan?

Jag skrev ju för ett tag sen om en minisemester i Höganäs. Nu vill jag åka dit igen! Kollade lite i en turistbroschyr jag tog när jag var där och de verkar ha en jättekul minigolfbana där som påminner mer om en stor golfbana än traditionell minigolf. Green Golf kallas det tydligen och en runda kostar 70 kr. Då kan man lika gärna köpa två rundor för 100 kr.

Kullens fyr
Kullens fyr skulle jag vilja besöka. Den ligger i närheten av Höganäs.

Sen vill jag ju som jag skrev i min tidigare bloggpost även till saluhallen i Höganäs och till Kullens fyr som ligger i närheten. Jag har också hittat en del butiker jag vill kika i. Samtidigt som jag vill åka iväg till Höganäs så vill jag också röja undan och städa ur här hemma. Har så mycket kläder jag aldrig använder och prylar jag borde göra mig av med men har så svårt att ta tag i det.

Ovanpå allt så vill jag också umgås med familj och vänner så nu har jag svårt att bestämma mig för hur jag ska göra. En minisemester igen eller städa hemma?

Har ännu inte hört något om jobben jag varit på intervju på och börjar bli fundersam. De sa att det inte skulle dröja så länge förrän jag kunde få svar, men nu har det ju gått ett tag och jag har ändå inte hört något så jag tror inte de var intresserade. Tråkigt. Jag som hoppades.

Häromkvällen såg jag filmen “En man som heter Ove”. Den var överraskande bra! Jag läste boken när den kom och tyckte den var sådär så när en kompis övertalade mig att se filmen hade jag inga större förhoppningar. Men för en gångs skull så var filmen bättre än boken och jag tyckte de gjorde filmen riktigt bra så den kan jag rekommendera till alla andra som också är skeptiska. Enda problemet jag har med filmen är att huvudpersonen ska föreställa 59 men verkar vara 79.

Det var också kul att se Rolf Lassgård göra en annan typ av roll än han normalt brukar göra. Han har hamnat i ett visst fack vad gäller roller tycker jag. Men nu fick han visa sin bredd!

Jag brukar inte titta så mycket på film, har alltid så svårt att välja vad jag ska se eftersom jag är rädd att välja en tråkig eller dålig film. Men till hösten ska jag nog börja kolla lite mer på filmer. Får göra grundlig research och skriva upp en lista med filmer att beta av så att jag slipper det här med att välja en film varje gång jag ska titta. Skicka gärna in förslag på filmer jag ska ha med i listan 🙂

Spelautomat Motörhead

Har spelat lite casino också. Har väl gått sisådär. Inte vunnit några stora summor, men jag har hittat en ny slot jag gillar. Motörhead heter den. Fick tips om den via den här siten och i dag hade den premiär så jag var tvungen att testa. Gillar du Motörhead tycker jag definitivt att du också ska prova. Man behöver inte spela med riktiga pengar eller ens bli medlem hos något spelbolag för att testa.

Spelet har skapats av Net Entertainment som i år satsat på att släppa en serie slotar med Rock-tema. Den första var Guns n Roses, också jättebra. Den andra var Jimi Hendrix och den sista var nyligen släppta Motörhead.

Du kan testa spelet hos Net Entertainment om du är nyfiken!

Just det! Jag höll på att glömma att berätta om en bra sak som hände i dag. Jag glömde min väska i ett provrum och fick panik när jag insåg att jag gått ifrån väskan. Först kunde jag inte komma på var jag kunde ha tappat bort den så jag gick tillbaka till ett café där jag fikat och frågade och sen till affären där jag provat kläder. Väskan fanns inte i provrummet och jag kände hur jag nästan började gråta. Min väska med alla mina personliga saker! Plånboken jag fått av syrran som hon köpte på sin semester i Paris, min nyckelring som jag fick i studentpresent av en kompis och så telefonen med alla ovärderliga MMS och SMS. Tanken var inte alls rolig, snarare en mardröm.

Jag gick till kassan och frågade om de visste något om en väska i ett provrum och till min enorma glädje så sa kassörskan att en kvinna hade hittat en väska i ett provrum som hon lämnade in. Jag fick beskriva väskan och sen fick jag tillbaka den! Vilken glädje! Jag vet inte vem kvinnan var som lämnade in den. Men jag är henne oerhört tacksam! Tänk att det finns så omtänksamma människor där ute som gör sig besväret att lämna in saker de hittar så att ingen annan ska ta dem.

Tack till alla er som hjälper människor att få tillbaka sånt de tappat bort!

Blommor som tack
Blommor till dig som lämnade in min väska så att jag kunde få tillbaka den!